Om oss

E-handla historia 

E-handla grundades med målet att förse små e-handlare med personligt förpackningsmaterial i rimliga volymer till bra priser. Vi vet själva hur komplicerat det är att köpa olika packmaterial i stora volymer till höga kostnader. Vi vill underlätta för alla nystartade och små e-handlare med kvalitativt material och personligt tryck till fantastiska priser. 

Vi kommer med vår mångåriga erfarenhet inom tryckbranschen att hjälpa och vägleda er för att se till att era behov blir uppfyllda utifrån pris, kvalité och miljö. E-handla jobbar med de bästa leverantörerna inom vald nisch när det kommer till material, kvalité, miljö och arbetares rättigheter. Med hjälp av tryckt material kan du börja bygga ditt varumärkeskapital och leverera förstklassig marknadsföring direkt till dina kunder. Ett starkt varumärke skapar tillit och i längden lojala kunder till dig och ditt varumärke. 

Vi är specialiserade på packmaterial med tryck och jobbar med de bästa leverantörerna i Europa för varje produkt. Vårt nätverk är väl upparbetat efter många år inom branschen och långvariga relationer med leverantörer. Vårt stora nätverk gör att vi kan skräddarsy produkter som just passar dig och ditt företag. 

Vi arbetar hela tiden med kundens bästa i fokus, och med detta i åtanke, så för vi hela tiden en dialog om kundens design, budskap eller syfte. Just för att vi vill att din produkt ska bli så bra som möjligt och fylla ditt behov.